İstediği liseye girmek isteyen 8. sınıf öğrencileri TEOG sınavı için son hazırlıklarını yapıyorlar. Kendileri için kader niteliği taşıyan TEOG 2. dönem sınavı için internetten sürekli arama yapılıyor. Peki TEOG sınavı ne zaman ve TEOG tatili hangi gün?
TEOG SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?
TEOG 2. dönem sınavı 27-28 Nisan 2016 günü yapılacak. 2. Dönem TEOG sınav sonuçları ise Haziran ayının ilk haftasında açıklanması bekleniliyor.
29 NİSAN CUMA OKULLAR TATİL Mİ?
TEOG sınavı sonrası 29 Nisan Cuma günü okulların tatil olacağı iddia ediliyor. Bu haberi duyup fırsat bilen öğrencilerde 29 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını araştırmaya başladılar. Bilindiği üzere 27-28 Nisan 2016 günlerinde TOEG sınavı yapılacak. Çarşamba ve Perşembe günü yapılacak sınav sebebiyle, 5., 6. ve 7. sınıflar izinli oluyorlar. Sınav sonrası 29 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığından yapılan bir açıklama henüz yok. Okulların tatil olup olmayacağına dair açıklama yapıldığı an haberimize eklenecektir.
TEOG sınavı ne zaman? 9 Nisan Cuma tatil mi?
21-04-2016T15:06:13+02:00
